Hosting

Zakelijke Hosting van websites en online producten. Bij zakelijke hosting zijn er diverse opties beschikbaar. Gebaseerd op het gewenste serviceniveau kunnen wij hosting op maat bieden.

Website design

Het visueel vormgeven van uw ideeën, merk of bedrijf kan door ons uit handen worden genomen.
Door onze analyse met u door te nemen wordt er een briefing opgesteld die wij met u bespreken en dit vormt voor onze vormgevers de inspiratie tot de visuele en grafische vormgeving.

E-Commerce

E-commerce staat op de agenda. Het is een onderdeel van de marketingmix geworden en het wordt meegenomen met de verschillende manieren en combinaties om uw klant te bereiken.
Multi channel en inmiddels zelfs omni channel zijn onmisbaar bij het opstellen van uw strategie.

Vindbaarheid (SEO)

U heeft een website, maar de vindbaarheid in Google laat zwaar te wensen over, ofwel uw website is in geen velden of wegen te bekennen. Vaak blijkt dan dat er technisch gezien veel aanpassingen moeten worden uitgevoerd om weer aan de huidige eisen van Google te voldoen.
Al met al blijft het dus een zaak van het regelmatig bijhouden van de website en zoveel mogelijk nieuwe content te plaatsen.

Internet Marketing

Internet Marketing als strategie voor een toegankelijke manier om uw idee, initiatief, product of bedrijf te promoten. Met de juiste internet marketing strategie en positionering, kunt u een imago creëren die vertrouwen wekt en waar de doelgroep zich door aangesproken voelt.

.

Interactieve 3D animatie

Wij helpen U met de uitleg van complexe onderwerpen of het visualiseren van een abstract concept of product. Wij zetten uw boodschap om in helder, bewegend beeld. Onze animaties zijn altijd uniek en onverwacht, in design én in verhaal. Wij brengen uw concept tot leven.