E-commerce

 

ideal

E-commerce staat op de agenda. Het is een onderdeel van de marketingmix geworden en het wordt meegenomen met de verschillende manieren en combinaties om uw klant te bereiken. Multi channel en inmiddels zelfs omni channel zijn onmisbaar bij het opstellen van uw strategie. Vraagt u zich wel eens af of u via het juiste kanaal zichtbaar bent op het moment dat de klant inspiratie, informatie of een product wil.

 

Bent u wel omni channel zichtbaar. En, hoe doet u dat?
shop_onlineEen goede omni channel heeft veelal e-commerce als de basis. Click4it ondersteunt u in het creëren van de best-passende strategie voor uw bedrijf. Door onze ervaring bij toonaangevende webwinkels, weten wij als geen ander hoe u het maximale rendement uit uw investering haalt. Of u nu behoefte heeft aan een zakelijke sparringpartner of graag een volledig nieuw platform op wilt zetten: onze specialisten hebben alle kennis in huis. Door de stapsgewijze aanpak die wij hanteren, zijn de doelstellingen voor u als klant altijd glashelder en staat het ontzorgen voorop .

 

Het realiseren van toegevoegde waarde en rendement staat bij ons hoog in het vaandel. Misschien bent u net zoals vele andere bedrijven toe aan de volgende stap, de volgende generatie om uw klant optimaal te bedienen.