Hosting website, domeinnaam en online diensten.

 

Bij zakelijke hosting van websites zijn er verschillende mogelijkheden. Gebaseerd op het gewenste serviceniveau kunnen wij webhosting op maat bieden.online solutions2 Criteria zoals te verwachte traffic, de back-up, de reactiesnelheid bij calamiteiten, de capaciteit, de betrouwbaarheid en de snelheid moeten geanalyseerd worden alvorens de oplossing bepaald kan worden.

 

Automatisering in samenspel met hosting

De automatisering in uw bedrijf is van vitaal belang, het moet feilloos en storingsvrij werken zodat de dagelijkse activiteiten binnen uw onderneming perfect kunnen worden uitgevoerd. De infrastructuur van uw netwerk en de daar aan gekoppelde systemen hebben het juiste onderhoud en beheer nodig. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om snel en eenvoudig met uw netwerk en data te kunnen werken, zonder er naar om te hoeven kijken. Daarom bieden wij u onze ICT-oplossingen op maat. Wij luisteren graag naar uw wensen en stemmen dan later de automatisering hierop af met een ingebouwde marge voor eventuele uitbreiding, waarbij het netwerk probleemloos blijft functioneren. Wij werken oplossingsgericht met de focus op eenvoud. Samen met u nemen wij verschillende opties door welke uiteindelijk resulteren in de juiste keuze voor de toekomst. Omdat de technologie zeer snel veranderd is het van belang om de juiste keuze te maken op gebied van prijs- kwaliteitsverhouding.

 

Betrouwbaarheid en veiligheid zijn op dit moment belangrijke aspecten op het gebied van hosting in combinatie met automatisering. Onze collega’s adviseren u graag omtrent de juiste keuze van een product, de installatie ervan en het beheer.

 

ICT-Oplossingen

Wellicht heeft u al een volledig netwerk opgebouwd en de software erbij gekozen, maar blijkt het toch niet zo eenvoudig te zijn om dit geheel zelf te beheren. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met perfecte service en snelle responstijden. Heeft u vragen en wilt u toch eens nader uitleg hebben over de mogelijkheden, dan kan een van onze collega’s een keer bij u langs komen om uw netwerk en de mogelijke problemen te inventariseren.

Een perfect werkend computernetwerk dient met zorg te worden geïnstalleerd. Om het beste uit uw netwerk te halen is het van groot belang deze goed te onderhouden. Door preventief onderhoud en het regelmatig optimaliseren van het netwerk kunnen de meeste problemen worden voorkomen. Dit bespaart uw onderneming veel tijd en geld. Ook voor service en onderhoud aan uw netwerk bent u bij ons aan het juiste adres.