▷ Vindbaarheid website in Google verbeteren

▷ Vindbaarheid website in Google verbeteren

De kracht van de juiste SEO instellingen voor een optimale vindbaarheid in zoekmachines

Content is king! Zorg voor goede originele informatie.

Elke dag gaan miljoenen mensen online op zoek naar producten en of diensten,
maar neemt u de juiste stappen om ervoor te zorgen dat uw website wordt gevonden?

We zijn er allemaal geweest, van het zoeken naar merk kleding tot het vinden van een betrouwbare installateur,
de eerste plaats waar we naartoe gaan om datgene te vinden we nodig hebben, is Google.
Dus als u wilt dat de website van uw bedrijf wordt weergegeven als de oplossing voor de behoeften van uw doelgroep,
moet u er alles aan doen om op de eerste pagina in de zoekresultaten van Google te worden vermeld.

Zoekmachines crawlen het web door informatie te verzamelen om elke dag miljoenen webpagina’s te indexeren.
Hoewel uw site waarschijnlijk door Google wordt ontdekt zonder dat u iets doet,
kunt u het indexeringsproces versnellen door uw site via deze link naar Google te verzenden.

U kunt uw site opnieuw indienen elke keer dat u een wijziging aanbrengt.
Hierdoor blijft Google op de hoogte van belangrijke updates om ervoor te zorgen dat de nieuwste versie van uw site nauwkeurig wordt geïndexeerd.

Selecteer de juiste zoekwoorden
Zoekwoorden zijn woorden en woordgroepen die de toon zetten voor de inhoud van uw site.
Dit zijn over het algemeen de meest voorkomende woorden die u in uw titels en tekst gebruikt om te bepalen waar uw site over gaat.
Wanneer Google uw site doorzoekt, neemt deze de veelgebruikte woorden over en gebruikt deze als ‘sleutelwoorden’ of inhoudsaanwijzingen om uw sitepagina’s nauwkeurig te rangschikken.

De inhoud van uw site kan het maken of breken, ongeacht of uw gewenste doelgroep u zal vinden.
Daarom is het van essentieel belang om de juiste woorden en zinsdelen te selecteren in de inhoud van uw website en SEO-instellingen.
Wanneer u de inhoud op uw site schrijft, kunnen factoren zoals locatie- en nichebedrijfsaanbiedingen een grote rol spelen in de exacte bewoordingen die u wilt gebruiken.

Hier is een voorbeeld:
Laten we zeggen dat je een banketbakker bent. In sommige delen van het land wordt een woord als patisserie misschien vaker gebruikt dan banketbakkerij,
wat betekent dat u afhankelijk van uw belangrijkste doelgroep uw inhoud dienovereenkomstig dient aan te passen.

Gebruik de Zoekwoordplanner van Google om ideeën te vinden voor de zoekwoorden die het meest relevant zijn voor uw bedrijf.
De trefwoordplanner is een handig hulpmiddel om te leren wat mensen zoeken in uw regio en u in staat te stellen uw eigen relevante zoekwoorden te vinden om toe te voegen aan de inhoud van uw site.

Zodra u weet welke zoekwoorden u wilt gebruiken, kunt u deze integreren in de titels en tekst van uw site.
Zorg ervoor dat ze op natuurlijke wijze binnen de inhoud vloeien en vermijd het vullen van zoekwoorden, gebruik geen overmatig gebruik van zoekwoorden in uw tekst, omdat Google u dan kan straffen.
Met zoveel factoren die gaan over het selecteren van zoekwoorden, wil je wat extra onderzoek doen om ervoor te zorgen dat je het goed hebt.

Wist u dat: de inhoud die wordt weergegeven in de resultaten van zoekmachines niet altijd rechtstreeks wordt overgenomen van de inhoud van een website?
Meta-titels en metabeschrijvingen genoemd, kan de tekst die aan uw site wordt toegekend op zoekmachines, worden aangepast om degenen die onbekend zijn met uw bedrijf een dieper inzicht te geven in wat uw website in petto heeft.
Daarom moeten metatags aan elke pagina van uw site worden toegevoegd. Denk aan uw meta-tags als korte introducties die mensen vertellen over uw site-pagina’s over zoekmachines, een beetje over u.

Wanneer u metatags toevoegt, moet u er rekening mee houden dat deze tekst wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google en door potentiële bezoekers wordt bekeken wanneer zij beslissen om al dan niet uw website te bezoeken.
We hebben geweldige tips voor het maken van de perfecte metatags voor uw site in dit artikel over het schrijven van een titel waar Google van zal houden.