Vindbaarheid Website in Google verbeteren

 

Waarom een website als toch niemand hem kan vinden?

 

SEO-man

U heeft een website, maar de vindbaarheid in Google laat zwaar te wensen over, ofwel uw website is in geen velden of wegen te bekennen.
Regelmatig komen wij in contact met bedrijven die met dit probleem geconfronteerd worden.
Vaak blijkt dan dat er technisch gezien veel aanpassingen moeten worden uitgevoerd om weer aan de huidige eisen van Google te voldoen. Het is dus niet meer vanzelfsprekend dat men een hoge positie in Google kan bereiken en deze ook automatisch in lengte van dagen kan behouden.

 

Google verandert regelmatig het algoritme waarmee uw website wordt weergegeven in de zoekresultaten. Het kan dus zijn dat het ene moment uw website een hogere positie heeft als in een andere periode. Al met al blijft het dus een zaak van het regelmatig bijhouden van de website en zoveel mogelijk nieuwe content te plaatsen. Wij merken uit ervaring dat in de meeste gevallen er na verloop van tijd steeds minder aandacht aan een website geschonken wordt. Vaak is men veel drukker met belangrijker zaken. Wij zijn echter van mening dat een goede en actuele website wel degelijk kan bijdragen aan een hoger rendement van de onderneming. Een website is tegenwoordig een zeer belangrijk instrument in de communicatie met bestaande en potentiële klanten. Alles wat van belang kan zijn voor uw doelgroep is de moeite waard om te delen via uw website.

 

Lijkt het u de moeite waard om eens hierover van gedachte te wisselen?

 

Neem dan contact met ons op via Tel.: 088 – 990 99 99 of stuur een email