Website design

 

Het juiste website design door stijlvol, functioneel en visueel vormgeven van uw ideeën, merk of bedrijf kan door ons uit handen worden genomen. Door onze analyse met u door te nemen wordt er een briefing opgesteld die wij met u bespreken en deze vormt voor onze vormgevers de inspiratie tot de visuele en grafische vormgeving van de website.
Fasegewijs, nemen wij u mee in dit avontuur, waarbij de ontwikkeling van een juiste en krachtige visuele stijl naar voren komt. Een markt- en oplossingsgerichte uitstraling hebben wij voor ogen, waarbij uw doelgroep zich herkent.
Visuele aspecten, zoals de ontwikkeling van een beeldmerk, logo met de juiste tone of voice (copywriting) vertalen uw positionering op de juiste manier. Dit is de eerste stap naar herkenning van uw initiatief of een passend vervolg van iets wat u nu wilt moderniseren.

 

Positionering
Een organisatie aanvangen of een andere koers gaan varen begint bij de juiste positionering. Weet u waar uw merk of organisatie voor staat? Wat zijn uw kernwaarden? Wat is de droom die u wilt realiseren, uw visie. Is uw missie bekend en wat zij uw doelen en met welke operationele middelen wilt deze realiseren. U kunt beginnen met een nulmeting om te onderzoeken hoe uw imago ervaart wordt. Wat is de perceptie nu en wat wordt deze in de toekomst. Zaken die u helpen bij het uitrollen van uw business.

 

Uit ervaring blijkt dat mensen vaak bedrijfsblind worden. Kan je nog objectief kijken naar je product, dienst, organisatie of merk(beleving). Of staat u open voor verandering en een andere zienswijze. Door samen dit onder de loep te nemen en alle stappen door te nemen kan er bepaald worden hoe u uw positionering tot stand kunt brengen voor uw doelgroep, maar vaak begint dit bij de uitstraling en het ambassadeurschap van uw medewerkers.